Over mij

Ik ben Martijn Crama. Eigenlijk helemaal geen auteur, maar ik mag me nu zo noemen. Mijn expertise ligt (meer) in het artiestenmanagement wat ik nu al zo’n tien jaar doe als zelfstandig manager. De artiesten die ik heb vertegenwoordigd zijn IX, Bells of Youth, Stefany June, Krach, Florian Wolff en RubyQ. Op dit moment manage ik TAPE TOY.

Naast mijn werk als manager, doceer ik één dag in de week op het ArtEZ conservatorium op de Popacademie én MediaMusic afdeling. Op Youtube deel ik mijn kennis over de muziekindustrie in verschillende tutorials. Basisbagage is mijn eerste poging in boekvorm zoveel mogelijk artiesten hier en daar de weg te wijzen.

Ik doe ook andere dingen

Management

Je kan me benaderen als je (artiesten)management zoekt, of wanneer je op zoekt bent naar een persoon die jou kan helpen bij kort- en langlopende projecten.

Lees meer

Praatjes

Ik geef graag gastcolleges, clinics of lezingen om muzikanten te enthousiasmeren. Dit doe ik in panels of op conferenties. Neem contact met me op als je iemand zoekt die uitleg kan geven of ervaringen kan delen over allerlei zaken in en rondom de muziekindustrie.

Lees meer