Over mij

Ik ben Martijn Crama. Eigenlijk helemaal geen auteur, maar ik mag me nu zo noemen. Mijn expertise ligt (meer) in het artiestenmanagement wat ik nu al zo’n tien jaar doe als zelfstandig manager. De artiesten die ik heb vertegenwoordigd zijn IX, Bells of Youth, Stefany June, Krach, Florian Wolff en RubyQ. Op dit moment manage ik TAPE TOY.

Naast mijn werk als manager, doceer ik één dag in de week op het ArtEZ conservatorium op de Popacademie én MediaMusic afdeling.

In mijn privéleven hou ik heel erg van filosoferen. Socratische gesprekken voeren is een lievelingsbezigheid. In de kroeg, of in toevallige ontmoetingen ervaringen en ideeën uitwisselen: ik hou ervan. Verder ben ik vaak vrolijk, best nieuwsgierig maar wil ik bovenal anderen verder helpen in hun ambities. Basisbagage is mijn eerste poging in boekvorm zoveel mogelijk artiesten hier en daar de weg te wijzen.

Ik doe ook andere dingen

Management

Je kan me benaderen als je (artiesten)management zoekt, of wanneer je op zoekt bent naar een persoon die jou kan helpen bij kort- en langlopende projecten.

Lees meer

Deadline service

Ik ben sinds kort ook een nieuwe pilot gestart. Een service die je wellicht precies kan helpen in je behoefte: deadlines stellen of behalen. Meer daarover weten?

Lees meer

Blog

Je kan ook eens rondneuzen op mijn blog waar ik allerlei ins en outs over de Nederlandse muziekindustrie deel, maar vooral probeer mijn kennis over management en muziek zo veel mogelijk de openbare internetruimte in te slingeren.

Lees meer

Praatjes

Last but not least geef ik ook graag gastcolleges of hou ik een praatje om mensen te enthousiasmeren. Dit doe ik graag in panels of op conferenties, dus mocht je mij daar voor zoeken… neem zeker eens contact met me op

Lees meer